Nytt om Boulder Dash Rocks

Rockford har fått en ansiktsløftning og kommer snart til DS og PSP.

10tacle Studios har nå kommet med litt ny informasjon om Boulder Dash Rocks, en modernisering av åttitallsklassikeren Boulder Dash (fra First Star Software). Først og fremst har de fortalt at gamle Rockford har fått seg en kraftig ansiktsløftning; han ser ikke lenger ut som et merkelig, menneskelig misfoster, men et rart, blått romvesen.

Boulder Dash på Commodore 64

Rockford er en skattejeger, og i Boulder Dash Rocks må han lage tunneler gjennom en serie spillbrett fulle av diamanter, monstre og steiner som truer med å falle ned om noen skulle være så ukloke å grave under dem. Målet og fysikken i 10tacles nyversjon vil være identisk med det vi fant i de gamle Boulder Dash-spillene, men utviklerne har blandet inn en rekke nye elementer og hjelpemidler.

Blant hjelpemidlene Rockford får til rådighet finner vi bomber og laserpistoler. Sistnevnte kan lades med ulike typer ammunisjon, som alle har unike effekter. Blant annet kan de fryse fiender, ødelegge steiner og tiltrekke diamanter og andre objekter slik at spilleren kan få fatt på dem uten å selv gå inn i faresonen.

Vi loves også en ny flerspillermodus, og tre nye enspillermoduser, slik at vi totalt får fem ulike spillmoduser. En av disse har blitt spesialdesignet for plattformen spillet kjører på (enten det er DS eller PSP). Boulder Dash Rocks skal etter planen lanseres i løpet av årets fjerde kvartal.

Siste fra forsiden