Nytt om City of the Dead

Tom Savini (kjent som Sex Machine i From Dusk till Dawn) vil spille en av hovedrollene i George A. Romeros kommende zombieslakter.

Tom Savini får rollen som William "Red" McLean, en tidligere politimann som ikke er særlig begeistret for levende døde. I begynnelsen av spillet vil han være en viktig alliert, men etter hvert får du også mulighet til å ta kontroll over den hardbarkede overlevelseseksperten og slakte zombier fra hans synsvinkel.

City of the Dead følger fire desperate overlevende som klarer å rømme fra en zombieinfisert by ved hjelp av helikopter. De klarer å komme seg til den bortgjemte øya Isla Mortal, hvor de blir strandet takket være et uhell. I stedet for å ønskes velkommen av hulajenter med blomsterkranser møtes de av zombier som kommer fra en topphemmelig militærinstallasjon på øya.

Spilleren får tilgang på et arsenal av både tradisjonelle og futuristiske våpen, og utviklerne lover mulighet for kooperativt spill ved hjelp av delt skjerm, samt noe som kalles "party mode" og flerspiller over nettet for opp til fire spillere. I noen av flerspillermodusene får du forresten spille som et av de mange råtnende kadavrene på øya, noe som sikkert blir ganske spennende.

Interessant nok minner det vi nå har hørt om City of the Dead fryktelig mye om et spill polske Techland jobber med. Deres Island of Living Death foregår også på en øde øy, og også her må vi kjempe mot zombier og andre muterte fæligheter. Spillet, som er et førstepersons skytespill, benytter seg av Chrome-motoren.

Siste fra forsiden