Nytt om FlatOut 2

Empire har gitt ut ny informasjon om etterfølgeren til det heftige arkadebilspillet FlatOut, sammen med en håndfull bilder.

I mai kommer etterfølgeren til det uforsvarlige bilspillet FlatOut, og denne gangen loves vi forbedret fysikk, enda raskere biler, og en rekke forbedringer og tillegg til den originale oppskriften, som har vist seg å være svært populær (i skrivende øyeblikk har FlatOut solgt 800000 kopier på de tre plattformene det har blitt utgitt til).

FlatOut 2 kommer med dobbelt så mange kjøretøy, baner og minispill som originalen, og utviklerne har i tillegg lagt inn et sofistikert karrieremodus og nye typer spillmiljøer, samt onlinebasert flerspiller for alle plattformer. Spillet støtter opp til seks spillere samtidig på PS2, mens opp til åtte Xbox og PC-eiere kan spille mot hverandre.

I tillegg til å kjøre billøp mot hverandre, kan spillere også konkurrere i de forskjellige "ragdoll"-minispillene. Dessuten kommer FlatOut 2 med mulighet for at opp til fire spiller kan kjøre mot hverandre ved hjelp av delt skjerm. Om du foretrekker datastyrte motstandere, fortelles det at hver fører får sin egen personlighet, historie og individuelle kjøreferdigheter.

Ødeleggelse spiller en viktig rolle i FlatOut-spillene, og her får vi over 5000 ødeleggbare objekter på hver bane, samtidig som bilene får 40 individuelle, ødeleggbare deler. Belønningene for å skape ødeleggelse er større enn før, slik at spillere oppfordres til å smelle inn i motstandernes biler og andre ting.

De nye bilene inkluderer sportsbiler og pickuper, og de nye banene (som eksklusivt foregår i USA denne gangen) finner sted blant annet i LA, Rocky Mountains og den amerikanske ørkenen. Denne gangen får spilleren også lov til å eie flere biler samtidig.

De nye skjermbildene kan du se i galleriet vårt.

Siste fra forsiden