Nytt om Ghost Master til konsoll

Empire Interactive har kunngjort noen nye detaljer om konsollversjonen av Ghost Master.

PC-spillet Ghost Master fikk aldri noe klassikerstempel, men høstet jevnt over ganske god kritikk i spillpressen. Dette medførte imidlertid ikke den helt store salgssuksessen, og tidligere i år ble utvikleren av spillet, Sick Puppies, lagt ned. Dette har ikke hindret Empire Interactive i å lage en konsollversjon av Ghost Master, og spillet vil komme på markedet til PS2 og Xbox i september.

I Ghost Master spiller du et sjefsspøkelse, som får i oppdrag å bli kvitt plagsomme mennesker som befolker forskjellige steder som spøkelsene egentlig vil ha for seg selv. Disse blir du kvitt ved å skremme vannet av dem, og til dette formålet kan du bruke en rekke forskjellige typer spøkelser som alle har sine egne unike skremmemetoder.

Konsollversjonen av Ghost Master har fått et helt nytt kontrollsystem, slik at alle kommandoer enkelt kan nås ved hjelp av et par klikk på kontrolleren. Dette er gjort slik at spillet skal bli lettere å plukke opp og spille uten noen lang innføringsperiode, slik at det i følge Empire vil passe bedre for konsollpublikumet.

I tillegg har Empire nå lagt til kampelementer i spillet. I PC-versjonen hadde ikke spøkelsene dine noe særlig å frykte, men i konsollversjonene møter de hekser, prester og andre mektige mennesker som må nedkjempes. Hvordan dette vil fungere har Empire ikke fortalt enda.

Siste fra forsiden