Nytt om kommende skytespill

Serious Sam II får kooperativ flerspiller, Doom 3: Resurrection of Evil til Xbox avdekkes snart og Offset viser heftig, ny teknologi fra spillet sitt.

De forrige Serious Sam-spillene har alle kunnet skryte av kooperativ flerspiller (i den grad et spill faktisk har evnen til å skryte), så derfor er det ikke overraskende at Take 2 og Croteam nå har kunngjort at Serious Sam II også kommer med denne funksjonen, både på Xbox og PC. Gledelig er det i alle fall, spesielt med tanke på at et annet spill med kooperativ flerspiller, Stargate SG-1: The Alliance, nylig ble utsatt på ubestemt tid etter et brudd mellom JoWooD og utviklerne i Perception.

id Software fortalte nylig at årets QuakeCon kan bli en spennende affære. De kommer nemlig til å la deltakerne få prøve seg på flerspillerdelen av Quake 4, som visstnok skal ha lånt mye fra klassiske Quake 3. Dessuten vil de for første gang demonstrere Xbox-versjonen av Doom 3: Resurrection of Evil. Spillet ser ut til å komme med det samme som PC-versjonen, men vil fungere som et komplett, enkeltstående spill i stedet for en ekspansjonspakke.

Til sist kan vi nevne at det lille studioet Offset har lansert en ny video fra det kommende middelalderskytespillet sitt (som for øyeblikket kun er kjent under tittelen Project Offset). Som den forrige videoen fokuserer den mest på teknologien bak spillet, og er derfor mer interessant for de som liker heftig teknologi enn de som lurer på hvordan spillet blir å spille. "Grafikkhorer" bør med andre ord ikke nøle med å laste ned denne videoen.

Siste fra forsiden