Nytt om neste Tomb Raider-spill

Prosjektleder Toby Gard har blitt intervjuet av det amerikanske spillmagasinet PSM, og i intervjuet røpte han litt om det kommende Tomb Raider-spillet.

Lara Croft har ikke hatt det fryktelig godt i det siste, men nå som seriens skaper, Toby Gard, er tilbake er det mange som håper at Eidos klarer å gjenskape den samme magien som de første spillene i serien hadde. Det at de nye utviklerne er Crystal Dynamics (som har mange gode spill på samvittigheten) skader heller ikke.

I følge et intervju i det amerikanske spillbladet PSM, ønsker Toby Gard å gå tilbake til de grunnleggende faktorene som gjorde de første spillene så spennende. Det vil sannsynligvis si at Lara får utforske flere tapte ruiner og færre byområder; Gard gikk faktisk så langt som å hevde at Paris-delen av Tomb Raider: Angel of Darkness var som å sende Batman til California. Lara hører ikke hjemme i storbyen.

I og med at teknologien beveger seg fremover, er det ikke akkurat overraskende at Lara-karakteren har fått seg en polygonmessig overhaling siden sist. Men i tillegg forteller Toby Gard at hun har blitt litt mindre karikert og litt mer virkelig og moderne. Ansiktet har blitt litt kortere og rundere, håret har blitt litt lysere og puppene har blitt litt mindre.

Det syvende Tomb Raider-spillet har også fått et navn - Tomb Raider: Legends. Spillet skal lanseres senere i år, så fremt Eidos klarer å finne veien ut av det finansielle uføret de for øyeblikket befinner seg i (som i verste fall kan føre til at de snart går konkurs).

Siste fra forsiden