Nytt om New Super Mario Bros.

Spillmagasinet Famitsu har fått ny informasjon om New Super Mario Bros. for DS, og røper blant annet litt om spillets flerspillermuligheter.

I følge det japanske spillbladet Famitsu kommer New Super Mario Bros. til å være det første sideskrollende Mario-spillet hvor to eller flere kan spille mot hverandre samtidig. Ved hjelp av DS-ens to skjermer vil spillerne kunne bevege seg rundt i spillverdenen uavhengig av hverandre. Hovedmodusen fokuserer på konkurranse, men det skal visstnok også være samarbeidselementer i spillet.

Ellers fortelles det at vi kan se frem til en rekke minispill for opp til fire spillere, og i følge Eurogamer, som har tittet på Famitsu-artikkelen, er det mulig at vi får et gjensyn med minispillene fra DS-versjonen av Super Mario 64. De forteller også at spillet vil være stappfullt av referanser til tidligere Mario-spill, og at musikken vil bestå av en blanding av nye melodier og nye versjoner av melodier fra originalen.

Eurogamer forteller også at spillet vil inneholde spesielle bonuser, som en sopp som gjør at Mario vokser seg så stor at han fyller en hel skjerm (samt en sopp som krymper den italienske rørleggeren til musestørrelse), og at Mario kan bruke skallet til Koopa Troopa-er som skateboard. New Super Mario Bros. kommer i salg neste år, til Nintendo DS.

Siste fra forsiden