Nytt om Operation Flashpoint 2

Detaljene er få, men her er de første håndfaste bevisene på at Operation Flashpoint 2 nærmer seg en utgivelse.

Krigssimulatoren Operation Flashpoint ble en kjempesuksess, og vi har lenge visst at Codemasters har jobbet med en etterfølger. Nå har Codemasters røpet de første detaljene om spillet.

I følge den svært korte pressemeldingen, har Operation Flashpoint 2 vært under utvikling i to år. Spillet skal komme til PC og konsoll (sannsynligvis Xbox 360 og PlayStation 3) i 2008, og utvikles hos et internt studio. Codemasters forteller at teamet bak spillet er det største de noensinne har satt sammen.

Det første bildet fra Operation Flashpoint 2.

Codemasters hevder at spillet kommer med et innovativt nytt system for kunstig intelligens, og mener spillet vil skildre krigføring på en skala som vi til nå ikke har sett i førstepersons skytespill. I følge pressemeldingen vil spillet levere mer intens og realistisk virtuell krigføring enn noensinne, og på samme måte som forgjengeren vil det skildre flere ulike militære disipliner.

Operation Flashpoint 2 vil komme med omfattende onlinemuligheter, og vil kjøre på en modifisert utgave av Codemasters egenproduserte Neon-motor, som også sitter under panseret på Colin McRae: Dirt. Til høyre i artikkelen ligger et ferskt bilde fra spillet, og hvis det er representativt for spillet ser det temmelig lekkert ut.

Dette er for øyeblikket alt vi har om Operation Flashpoint 2. Mens du venter på mer informasjon, kan du jo ta en titt på Armed Assault, en uoffisiell oppfølger fra de opprinnelige Flashpoint-skaperne Bohemia Interactive.

Siste fra forsiden