Nytt om Sensible Soccer

Sensible Soccer vil komme med over 5500 spillere og femti forskjellige mesterskap.

Nyversjonen av klassiske Sensible Soccer kommer med over 350 klubblag fra Europa og verden forøvrig, og totalt får vi over 5500 spillere (hver med sine egne unike egenskaper). Dessuten får vi over 50 forskjellige mesterskap, slik som verdens- og europamesterskap, pluss ligaer og cuper fra alle de største fotballnasjonene i Europa.

Dessuten kan du lett lage dine egne mesterskap og ligaer, og spille disse med opp til 63 andre spillere. På konsollversjonene kan to spillere samarbeide på hvert lag, noe som dessverre ikke ser ut til å bli mulig på PC-versjonen. Ved å vinne spillets 45 trofékamper, kan du låse opp nye underlag, hårsveiser og baller.

Sensible Soccer hadde ikke vært Sensible Soccer om det ikke raskt og enkelt ga deg mulighet til å designe dine egne lag, og her får du mulighet til å designe draktene, lage navn og velge spillestil. Deretter kan du spille med dem og oppgradere dem som om de skulle vært vanlige lag. Hvert lag består av 16 spillere (inkludert reserver), og foran hver kamp kan du velge mellom 12 ulike formasjoner.

Sensible Soccer kommer til PC, PS2 og Xbox i juni, og for mer informasjon kan du besøke spillets nettsted.

Siste fra forsiden