Nytt om Serious Sam 2

Vi fikk ikke akkurat mengder av informasjon i den offisielle kunngjøringen av Serious Sam 2. Her er endelig noen konkrete detaljer om spillet.

Serious Sam 2 vil, som vi har nevnt tidligere, kjøre på neste-generasjons Serious Engine, noe som visstnok vil tillate grafikk, miljøer og fysikk som er hundre ganger mer kompleks enn i tidligere Serious Sam-spill. På tross av at fiendemodellene og landskapene nå er mye mer avanserte enn tidligere, vil spillmotoren faktisk klare å presse inn enda flere fiender på skjermen enn før.

Spillet foregår over 40 vakre og store (eller "seriøst enorme", som 2K Games sier) kart som er spredd over syv unike miljøer. Sam vil reise gjennom tette jungler, møkkete sumper, frossen tundra, futuristiske byer, lavaplaneter og mye mer. Disse miljøene hadde sikkert vært veldig hyggelige, hadde det ikke vært for at en eller annen gluping i Croteam fant ut at de skulle lage 45 nye typer fiender som alle gjør sitt beste for å hakke, tygge, sprenge eller skyte Sam i fillebiter.

I tillegg loves det at vi får benytte oss av både ulike kjøretøy, og i tillegg ri på ryggen til forskjellige dyr (det ryktes også at spillet kommer med et kart hvor seriøse Sam krympes ned og må ri på en maur gjennom en jungel av gress og steiner). Spillet støtter onlinebasert flerspiller både for Xbox og PC.

Siste fra forsiden