Nytt om The Punisher

THQ har bekreftet at han som spiller hovedpersonen fra filmen får samme rolle i spillet, og at det nå også kommer en PC-versjon.

The Punisher er basert på filmen av samme navn, som igjen er basert på den brutale tegneserien om den uvanlige superhelten Punisher. I motsetning til andre tegneseriehelter har ikke Punisher noen overnaturlige superkrefter, men er drevet av den brennende tanken på hevn over de som drepte familien hans under et mafiaoppgjør. I filmen spilles han av Thomas Jane (kjent bl.a. fra Deep Blue Sea), og nå har THQ bekreftet at Jane også vil gi liv til spillversjonen av Punisher.

Samtidig har de fortalt at spillet kommer til PC, i tillegg til de allerede kunngjorte konsollversjonene. PC-versjonen skal slippes samtidig med konsollversjonene (altså i januar neste år), og det ser ut som den blir rimelig identisk med disse. Alle versjonene av spillet utvikles av Volition, som står bak de fantastiske Freespace-spillene og de litt mindre fantastiske Red Faction-spillene. For mer informasjon om The Punisher kan du lese vår sniktitt.

Siste fra forsiden