Nytt på nett

Playboy: The Mansion, Zoo Empires, Galleon og Pro Fishing Challenge har nylig fått nye nettsteder.

Playboy: The Mansion er et spill hvor du får rollen som Hugh Hefner, og må drive Playboy-bladet fra den spede begynnelsen til å bli den verdenskjente institusjonen det er i dag. I tillegg må du knytte bånd med stjerner og kjendiser, for på den måten å skaffe interessant stoff til bladet. Her kommer Playboy-villaen inn, og spillet henter tydelig inspirasjon fra The Sims. Playboy: The Mansion kommer til PC, PS2 og Xbox.

Det nylanserte Playboy: The Mansion-nettstedet inneholder skjermbiler, informasjon om spillet, lenker til sniktitter og artikler, en offisiell E3-trailer, samt videointervju med Hugh Heffner (og, for de spesielt interesserte, et intervju med Stacy Marie Fuson og Lauren Michelle Hill). Intervjuene befinner seg på FilePlanet sine servere, og det er mulig du må ha en GameSpy-konto for å laste dem ned. Nettstedet inneholder også et forum.

Damer med lite tøy er kanskje ikke det folk assosierer med sportsfisking, men skal vi dømme etter nettstedet til Pro Fishing Challenge (Xbox) er det tydelig at Atlus har funnet ut at lettkledde jenter selger bedre enn middelaldrende menn. I tillegg til ei litt pornoaktig jente kan nettstedet tilby informasjon om spillet (samt en egen seksjon med hint og tips), skjermbilder, spillets introduksjonssekvens, en haug videoer, noen skrivebordsbakgrunner og et forum.

Atlus har forøvrig også lansert det amerikanske nettstedet til Xbox-spillet Galleon (fra skaperen av det originale Tomb Raider-spillet), som allerede er ute i Europa. Hvis du har interesse av spillet kan du stikke innom for å få informasjon om karakterene, historien og gameplayet, samt en haug skjermbilder, videoer, konseptbilder, musikk og skrivebordsbakgrunner. Dessuten byr det på et FAQ-dokument og en serie artikler om spillet.

Enlight sitt Zoo Empire (PC) har også fått nytt nettsted. Her finner du informasjon om spillet, masse skjermbilder og konseptbilder, samt et forum. I tillegg kan du laste ned all musikken fra spillet.

Alle de nødvendige lenkene finner du under reklamebanneret.

Siste fra forsiden