Nytt Paper Mario-spill annonsert for Wii U

Skal lanseres i løpet av 2016.

Nintendo

Nintendo har annonsert et nytt innslag i rollespillserien Paper Mario, kalt Color Splash, som etter planen skal komme til Wii U en gang i 2016.

I Paper Mario: Color Splash reiser papir-Mario til den normalt fargerike øya Prism Island, men alt er ikke som det skal. Fargene på øya er i ferd med å blekne, og den eneste redningen er rørleggerens trofaste malehammer.

Noen stikker av med all malingen.
Nintendo/YouTube

Med hammeren må Mario løpe frem og tilbake på øya og delje til alt og alle for å gi dem en solid dose med maling. Underveis møter man på diverse fiender, som må nedkjempes i kjent Paper Mario-stil.

Under torsdagens Nintendo Direct-presentasjon viste den japanske spillgiganten frem et lite glimt av hva vi kan vente oss fra spillet, som du kan se i videovinduet nederst i artikkelen. Innslaget om Paper Mario: Color Splash begynner 13 minutter ut i videoen.

Tilbake fra 3D-land

Papir-Marios forrige eventyr kom i form av Mario & Luigi: Paper Jam Bros., der han og resten av papirfigurene – med unntak av Luigi – ved et uhell endte opp i 3D-land.

Ifølge vår anmelder bydde spillet på mye moro og underholdning, men var likevel langt fra Mario på sitt beste:

– Likevel er den nyeste ferden gjennom soppriket både spennende og interessant, både som en videreføring av det Mario- og Luigi-baserte rollespill har gjort tidligere, men også som et potensielt nytt bekjentskap for de som har til gode å se denne siden av de italienske rørleggerne, skrev Espen Jansen.

Nintendo utforsker muligheten for å lage et nytt Super Mario Galaxy.
Men ifølge utvikleren vil fansen bare ha todimensjonale Mario-spill »

Se torsdagens Nintendo Direct-presentasjon i sin helhet. (Video: Nintendo)

Siste fra forsiden