Nytt skytespill på DS

Skal presse DS-en

Conspiracy Entertainment skal utgi det polske skytespillet Core I Europa.

Det ukjente polske studioet Noway har i et års tid jobbet med Core, et førstepersonsskytespill til DS. Nå har de skaffet seg en distribusjonsavtale med Conspiracy Entertainment, som skal utgi spillet i Europa når det er ferdig.

Core foregår i et forskningskompleks som ble bygget for å studere en meteor. To uker før spillet starter bryter plutselig forskerne i komplekset all kontakt med omverdenen, og nå har regjeringen sendt inn et lag marinesoldater for å finne ut hva som skjedde.

Du spiller en av soldatene, og oppdager raskt at komplekset har blitt et svært utrivelig sted hvor gale forskere og soldater raver rundt sammen med mutanter. Du må kjempe deg fram til det nederste nivået i bygningen og finne kilden til all ondskapen.

Brettene i Core skal være svært åpne og gi deg flere måter å nå målene dine på. Utvikler lover masse skjulte våpen, rom, og løsninger å oppdage for drevne spillere. Samtidig lover de en grafisk presentasjon som skal presse DS-en til det ytterste.

Våpenutvalget skal bestå både av det konvensjonelle håndvåpen og fremtidsvåpen som er utviklet i komplekset. Du får blant annet leke deg med pistoler, raketter, hagler, og plasmagevær.

I tillegg til enspillerdelen får du også et utvalg flerspillermoduser. Opptil fire stykker kan spille sammen lokalt med ett spill og fire DS-er, og blant modusene finner vi gamle favoritter som alle-mot-alle, lag, og ta flagget.

Conspiracy Entertainment har foreløpig ikke fastsatt noen slippdato, eller sagt hvilken land spillet vil bli utgitt i.

Hvis du vil vite mer om Core kan du sjekke spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden