Nytt spill fra Digital Extremes

Digital Extremes, som har vært med å lage Unreal og Unreal Tournament-serien, har akkurat kunngjort at de jobber med et spill som heter Pariah.

Pariah er et førstepersons skytespill, og har vært under produksjon i de to siste årene. Spillet kommer til PC og Xbox, men noen utgivelsesdato er ikke kjent. Digital Extremes har vært svært sparsommelige med detaljer om spillet, og det vi vet er at det er at det er et spill som blander det tradisjonelle "løp og skyt"-gameplayet med elementer fra overlevelsesspill, og at en sterk historie står i fokus.

Dessuten vet vi at spillet, ikke overraskende, benytter seg av Unreal-motoren, og at det vil bli utgitt av Groove Games i USA og Hip Interactive i Europa. Digital Extremes og Groove Games er veldig fornøyde med samarbeidet de har inngått, men fra en utenforståendes synspunkt er det nesten litt merkelig at et så stort navn som Digital Extremes samarbeider med en såpass ukjent utgiver.

Digital Extremes har lovet mer informasjon om spillet til årets E3-messe. Det er også lagt ut en liten hjemmeside til spillet, men akkurat nå ser det ikke ut til å være mye informasjon på den. Her er de aller første bildene:

Siste fra forsiden