Nytt spill fra mannen bak GTA og Lemmings

Tre høyt profilerte menn i spillbransjen har nå rottet seg sammen. Det skotske firmaet Real Time Worlds, startet av David Jones, mannen bak legendene Grand Theft Auto og Lemmings, annonserte i dag to nye spill.

Med seg har han blant annet grunnleggeren av Psygnosis; Ian Hetherington og Tony Harman, tidligere sjef for utvikling og anskaffelse ved Nintendo of America. Sammen har de plukket ut nærmere 30 utviklere med en solid erfaring i spillbransjen, og en rekke slagere bak seg.

Det er ikke første gangen Jones og Hetherington jobber sammen. De kjenner hverandre godt, etter mange års samarbeid med utviklingen av Lemmings-serien, som til nå har solgt over 20 millioner eksemplarer verden over. Harman på sin side har jobbet med spill som Donkey Kong og StarFox.

- Etter å ha sett utviklingen blant tusenvis av spillutgivelser, var jeg rimelig imponert over de unike og grensesprengende ideene som ligger hos Real Time Worlds. Selskapet har noen unike teknologier på gang. Vi er klare for å sette til livs noen sjokkbølger i spillbransjen, forteller en stolt Hetherington i en pressemelding i dag. Selskapet vil ikke ut med spesifikke detaljer rundt de to titlene, men de røper at tilhengere av Grand Theft Auto, og bilspill virkelig har noe å se frem til.

Siste fra forsiden