Nytt Suikoden annonsert

Krig og intriger

Konamis Suikoden-serie inntar Nintendos lille håndholdte.

Suikoden er en serie japanske rollespill som alltid har levd litt i skyggen av stortitlene i sjangeren. Serien har likevel blitt kjær for mange spillere, mye grunnet de unike konvensjonene som skiller den fra de fleste andre rollespillserier.

Suikoden V var forrige spill i serien.

I Suikoden-spillene rekrutterer du nemlig ikke bare en liten gruppe medhjelpere til eventyrene dine, men kan samle sammen hele 108 figurer, samt at du vanligvis bygger deg et slott og en hær til å bekjempe dine fiender.

Konami har nå annonsert at det jobbes med et nytt Suikoden, denne gangen til DS. Spillet ble opprinnelig avslørt for noen uker siden i det japanske spillmagasinet Famitsu, men Konami har nå kommet med en offentlig kunngjøring og nye detaljer.

Spillet har fått tittelen Suikoden: Tierkreis og skiller seg litt fra andre spill i serien. Denne gangen er alle de 108 heltene allerede samlet når spillet starter, og låst fast i et digert slag mot en mystisk tyrann som kalles Den Ene Kongen.

Dette slaget taper de, og nesten alle 108 blir drept. Din oppgave i spillet er å gjenopplive de avdøde heltene og nok en gang samle dem til krig mot kongen.

Ifølge pressemeldingen vil Suikoden: Tierkreis beholde de konvensjonene serien er kjent for, og vi loves besøk til spennende kulturer og land både i Suikoden-verdenen og parallelle virkeligheter.

Spillet får også en spesiell form for nettspilling hvor du kan samarbeide med andre Suikoden-spillere for å løse oppdrag. Når du gir et oppdrag til en av dine krigere kan du sende ham til en annen spiller. Den andre spilleren kan deretter hjelpe figuren din med å fullføre oppdraget og sende ham tilbake til deg.

Suikoden: Tierkreis har foreløpig ikke fått noen slippdato i verken Japan eller Vesten, men siden de fleste andre spillene i serien har blitt utgitt i Europa bør sjansene være gode for at vi også får dette.

Siste fra forsiden