Afterplant med TommyM

Nytt talkshow om norsk Counter-Strike

Se første episode av «Afterplant med TommyM» her.

Torsdag kom første episode av «Afterplant med TommyM» – et nytt debattprogram på Gamer.no. Initiativtaker og vert Tommy Monsen ønsker å bruke showet til skape engasjement og spre kunnskap.

– Målet med programmet er todelt. Jeg håper det kan være med på å skape interesse rundt Telenorligaen og Counter-Strike generelt i Norge. Samtidig har jeg et mål om at de som hører på skal lære noe i episoder der det er et fokus, forteller han.

Se første episode her »

Programleder Tommy «TommyM» Monsen under Copenhagen Games 2017.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Profilen fra Molde skal invitere mange gjester, men har nok også selv mye på hjertet med etter å ha vært tett på miljøet i mange år både som spiller, lagleder og trener på øverste nivået i Norge. I den senere tid har 24-åringen fokusert mest på akademilaget i 3. divisjon og noen opptredener i King of Nordic.

Hovedtemaet i aller første episode er vårsesongen av Telenorligaen 2017. Vi har fått med oss Jasmeet «RoSeY» Gill, som i TommyMs øyne var den beste spilleren gjennom sesongen.

Vi får høre om hvordan Nordic Warthogs ble til, hvordan det gikk på Copenhagen Games, hvem som skuffet eller imponerte mest forrige sesong og hvordan det var å spille i sluttspillet. Vi blir også kjent med «RoSeY» som spiller og til slutt hvilke tre spillere man bør se opp for neste sesong.

Temaene for de første episodene er klare, men vi vil gjerne ha tilbakemelding på senere episoder. De som har forslag til tema eller personer som kan egne seg som gjest best om å ta kontakt med TommyM på Twitter.

Siste fra forsiden