Nytt Tamagotchi-spill i oktober

Driv butikk på DS

Atari gir ut et nytt Tamagotchi-spill til høsten. Der kan du prøve deg som butikkeier.

Noen husker kanskje Tamagotchi-fenomenet som hadde en kort blomstringstid i Norge en gang på 90-tallet. De fleste har vel for lengst glemt de små, digitale kjæledyrene, men Namco Bandai har ikke tenkt å la sin gamle suksess ligge og produserer fortsatt spill om Tamagotchi.

Et kapitalistisk imperium.

Atari har nå sikret seg de europeiske utgiverrettighetene for Tamagotchi Connection: Corner Shop 3. I Corner Shop-serien får du leke butikkeier sammen med en Tamagotchi-partner. Målet er selvsagt å tjene penger for å oppgradere butikken og ekspandere ditt lille kjøpmannsimperium.

For at forretningene skal lykkes må du gjøre det bra i ulike minispill. Driver du for eksempel en iskrembutikk handler spillet om å gjøre klar iskremen for kunden, mens på tannlegekontoret må du se til kundens tannhygiene. Corner Shop 3 har tretten helt nye karrieremuligheter, deriblant bakeri og festplanlegging.

Etter hvert som du blir rikere og mer anerkjent kan du åpne nye butikker, samt åpne din egen park hvor du kan slappe av etter at dagens arbeid er over. Skjedde det noe interessant i butikken kan du skrive det inn i dagboken din, og så dele det med andre spillere over nettet. Du kan også bytte gjenstander eller sende gaver.

Tamagotchi Connection: Corner Shop 3 slippes i oktober.

Siste fra forsiden