«Nytt»The Witcher annonsert

Flust av forbedringer

Rollespillet The Witcher kommer i en helt ny versjon denne våren.

Det er nå klart at CD Project jobber med en ny utgave av The Witcher, kalt The Witcher: Enhanced Edition. Vi snakker fortsatt om det samme spillet som originalen, men denne nyutgivelsen skal komme med en rekke forbedringer.

Monsterjeger Gerlat på tur i byen.

– Planen med Enhanced Edition er å fjerne de største feilene som var i det originale spillet. På enkelte måter levde det ikke opp til de høye forventningene. Spillet fikk en god mottakelse, men vi er fullt klar over at det ikke er feilfritt, sier Michal Kicinski, sjef i CD Project, i en pressemelding.

Det oppdaterte spillet inneholder flere gledelige endringer. Lastetidene vil bli redusert med 80 prosent, og spillets stabilitet vil bli bedre. Flere småendringer vil gjøre kampene mer interaktive og presise.

CD Project har også tatt innover seg at det er for mange klonede datastyrte spillfigurer i The Witcher-universet, og Enhanced Edition kommer med 50 nye figurmodeller – noe som vil skape langt større variasjon i persongalleriet.

Videre vil vi få en ny inventarmeny, og enkelte andre forbedringer på brukergrensesnittet. Dialogsekvensene vil også få et løft. Både hovedpersonen Geralt og de datastyrte figurene skal få over 100 nye animerte gesturer, noe som i sin tur vil gi et mer naturlig kroppsspråk. Ansiktsanimasjonene og leppesykroniseringen vil også bli bedre.

I tillegg til alt dette vil spillet ha to nye oppdrag og en rekke andre mindre endringer. The Withcer: Enhanced Edition skal etter planen komme i butikkene 16. mai, og innholder en CD med 29 melodier fra spillet, en 80 siders manual, en 112 siders offisiell guidebok, en 50 siders novelle av The Witcher-forfatter Andrzej Sapkowski og et kart over spillverdenen.

CD Project vil også legge ved en DVD med modifikasjonsverktøyet D'jinii.

For dere som allerede har spillet vil disse endringene selvsagt komme som en gratis nedlastbar oppdatering.

Hvis du ikke har testet The Witcher ennå kan du ta en kikk på vår anmeldelse av det originale spillet.

Siste fra forsiden