Omfattende GTA på DS

Ikke for de små

Ferske detaljer om Grand Theft Auto: Chinatown Wars er offentliggjort.

Det nyeste nummeret av det amerikanske spillmagasinet Nintendo Power har nye detaljer om Rockstars første spill til Nintendo DS, og en bruker på Neogaf-forumet har nå delt informasjonene med resten av verden.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars tar oss nok en gang med til Liberty City, og mye av byen skal faktisk være inkludert i spillet, dog med litt annen struktur en tidligere. Det er også inkludert en dag-og nattsyklus, samt væreffekter i sanntid.

Perspektivet er isometrisk, og grafikken skal være i cel-stil, noe som antagelig vil gi det hele et mer tegneserielignende preg. Trass i stilen skal historien ikke tones ned, og vi loves en tøff krimsaga som ikke er særlig barnevennlig.

Det er ikke så mye som nevnes om våpenarsenalet i spillet, men gamle GTA-favoritter som flammekastere og digre maskingevær skal være inkludert. For å sikte med våpnene bruker du enten styreknappene eller låser deg automatisk på et mål med R-knappen.

Oppdragene skal være designet for korte perioder med spilling og vil ikke ta så veldig lang tid å gjennomføre. Hvis du mislykkes med et oppdrag får du også muligheten til å hoppe rett inn i det igjen uten å måtte reise hele veien tilbake.

De populære radiostasjonene er med, men denne gangen blir det mindre prat og for det meste instrumental musikk.

Chinatown Wars får også nettfunksjoner. Nøyaktig hvordan de kommer til å bli vil RockStar foreløpig ikke avsløre, men du skal blant annet kunne laste opp dine gangsterstatistikker til Rockstar Social Club-siden.

Det er foreløpig usikkert når Grand Theft Auto: Chinatown Wars blir å finne i butikkhyllene, men det ser ut til at det blir en gang mellom november og februar.

Siste fra forsiden