Online-racing i IndyCar Series 2005

Codemasters har bekreftet at de jobber med IndyCar Series 2005 for Xbox og PS2, og at spillet kommer med støtte for flerspiller over nettet.

2005-versjonen av Codemasters sitt IndyCar Series vil bli lansert til sommeren (2004, altså). Spillet er et offisielt produkt, hvilket vil si at vi vil få spille med ekte lag, førere, regler og baner. Hvis du er en av de relativt få nordmennene som følger med på IndyCar-serien, vil du kanskje glede deg over muligheten til å spille som førere som Sam Hornish Jr., Gil de Ferran, Al Unser Jr., Scott Dixon, Helio Castroneves og Sarah Fisher.

Spillet inneholder 15 baner, inkludert Indianapolis Motor Speedway, Texas Motor Speedway, Chicagoland Speedway, Pikes PEak International Raceway og Twin Ring Motegi Speedway i Japan. Disse banene kan befolkes av opp til 33 biler samtidig i enspillermodus. I flerspiller på nettet kan opp til tolv spillere kjempe om heder og ære på Xbox, mens PS2-versjonen støtter opp til åtte spillere.

I forhold til fjordårets versjon tilbyr 2005-versjonen oppdatert kunstig intelligens hos motstanderne. Spillets AI skal kunne gjøre dynamiske strategiske valg under løpet, forsvare posisjonene sine og benytte seg av "slipstream"-effekten for å kjøre forbi andre førere. Dessuten skal de, i følge pressemeldingen, faktisk være i stand til å gjøre tabber underveis i løpet.

Dessuten kommer spillet med ny og forbedret støtte for ratt, oppdatert treningsfunksjon (hvor du blir instruert av Dan Weldon, som du kanskje kjenner til hvis du følger med på denne sporten) og realistiske bakspeil.

Siste fra forsiden