E-sportdagen 2017

Ønsker du å lære mer om norsk e-sport?

17. august braker det løs på Telenor Expo, med et tettpakket program. Arrangementet er gratis.

Telenor

Program E-sportdagen 2017

Vis mer

Del 1:

Snowboardforbundet – Sammen om de store prestasjonene

Det danske e-sportforbundet

ESL ved Jonas Alsaker – En global e-sportstrategi

Del 2:

Vålerenga Fotball Elite

North

Ubekreftet bidragsyter

Del 3:

Digitality X – I skyggen av petroleumsnæringen

Kulturdepartementet

Hemmelig foredrag

Eventuelle kunngjøringer fra Telenorligaen/Gamer.no

For tredje år på rad arrangeres E-sportdagen av Telenor og Gamer.no – et seminar der det norske e-sportmiljøet møtes for å utveksle erfaringer og kunnskap. Det hele starter den 17. august på Telenor Expo, Fornebu. Det faglige programmet starter klokken 09:30. Arrangementet er gratis.

– E-sport er et fenomen i stor vekst. Det er viktig å kunne navigere terrenget riktig. E-sportdagen tilbyr verdifull innsikt inn i en helt ny verden. På e-sportdagen vil du få møte alt fra utøvere, fagfolk fra bransjen, kommersielle aktører og nøkkelpersoner fra idrett og utdanning. E-sportdagen er en utmerket arena for å bygge nettverk innen e-sport, står det på arrangementets nettside.

Meld deg på E-sportdagen her »

– En god mulighet for deltakerne til å møte hverandre og knytte nye bånd

Erling Rostvåg er liga- og turneringsansvarlig i Gamer.no..
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Liga- og turneringsansvarlig i Gamer.no, Erling Rostvåg, sier at årets program fokuserer mye på at e-sporten vokser ekstremt mye.

– For alle som bryr seg om framveksten av norsk e-sport, tror jeg det vil være spennende. Følelsen av at man er på vei forbi nye barrierer vil være sentral i år.

– Hva mener du med at man er på vei forbi nye barrierer?

– Jeg tror Norge er i ferd med å få opp øynene for e-sport, også utenfor miljøet. En rekke aktører, fra sportsklubber til politikere innser at dette er en god periode å involvere seg i, forteller Rostvåg.

Rostvåg forteller videre at denne dagen er veldig viktig for de som velger å delta på arrangementet, både for samholdets skyld og for å se hvor norsk e-sport er for øyeblikket.

– Det er en god mulighet for deltakerne til å møte hverandre og knytte nye bånd, så verdien av selve dagen er kanskje større for de enkelte som deltar enn for norsk e-sport generelt. At kulturdepartementet holder et foredrag akkurat denne dagen, endrer lite, men at de kommer er en resultat av en positiv utvikling. E-sportdagen viser fram resultatet av det siste årets arbeid i alle leire og er sånn sett egnet til å ta temperaturen på hvor norsk e-sport er.

For de som er usikre på om E-sportdagen er noe for dem, har Rostvåg følgende oppfordring til de som vurderer å melde seg på.

– Hvis du vil lære om klubbdrift, bør du komme. Hvis du vil lære om lagkjemi, bør du komme. Hvis du vil snakke med en potensiell sponsor, bør du komme. Hvis du vil orientere deg litt om e-sportens forhold og framvekst i Norge, bør du komme. Det vil blant annet være spillere, trenere, arrangører, firmaer og politiske partier til stede, avslutter Rostvåg.

Les også
Apeks signerer «Dennis»

Siste fra forsiden