Open Season blir spill

I Open Season bestemmer skogsdyrene seg for å gjøre livet surt for en gruppe jegere.

Open Season er basert på den kommende animasjonsfilmen ved samme navn, og følger den tamme grizzlybjørnen Boog og muldyret Elliot, som bestemmer seg for å forlate menneskenes verden til fordel for Guds frie natur. Dessverre gjør de det dagen før jaktsesongen, og plutselig er de truet på livet av farlige jegere. Derfor samler de sammen skogsdyrene for å sende jegerne hjem uten trofeene de kom for.

Spillet utvikles av Ubisoft Montreal, og planen er at det skal gi spillerne en mulighet til å oppleve humoren og eventyret fra filmen i en morsom og involverende interaktiv verden. Du får treffe alle de viktigste dyrene fra filmen, og må kjempe mot jegere ved å kaste skunk-bomber, bruke kongleskytende ekorn og mye mer.

Dessuten lar spillet deg rulle en gigantisk snøball, rafte ved hjelp av en flytende utedo og mye mer. Open Season kommer også med flere minispill for opp til fire spillere. Spillet kommer til "alle tilgjengelige spillplattformer" i midten av september (to uker før filmens verdenspremiere, den 29. september).

Siste fra forsiden