Oppdatert klassiker til våren

På eventyr med pappa

Dragon Quest V kommer snart til Europa for første gang.

Square Enix har pusset opp den klassiske Zenithia-trilogien fra rollespillserien Dragon Quest, og annonserte tidligere i år at de nye utgavene skal slippes i Europa. Først ute var Dragon Quest: The Chapters of the Chosen, og nå er også det andre spillet i den oppdaterte trilogien på vei til Europa.

Hvem trenger venner når man har monstre?

I Dragon Quest: The Hand of the Heavenly Bride (basert på SNES-spillet Dragon Quest V) spiller du en liten gutt som reiser verden rundt med sin far Papas. Papas letter etter en legendarisk kriger som ifølge profetiene kan redde verden fra undergang, og siden han er alenefar tar han like godt guttungen med seg.

I løpet av spillet vokser du opp og får etter hvert anledning til på stifte din egne familie, komplett med barn som kan følge i dine fotspor og dra på eventyr med deg. Du møter også andre mennesker som er villige til å kjempe sammen med deg mot de mange monstrene som lurer i villmarken.

Disse monstrene er ikke bare fiender, men også potensielle allierte. Hvis et monster blir imponert av dine kampferdigheter kan det hende det tilbyr seg å bli med deg på reisen, og kan deretter trenes og utstyres på lik linje med dine andre gruppemedlemmer.

Som The Chapters of the Chosen har også The Hand of the Heavenly Bride oppdatert grafikk og lyd. Omgivelsene er i 3D, mens karakterer og monstre er i 2D, og musikken er blitt mikset og spilt inn på nytt.

Dragon Quest: The Hand of the Heavenly Bride slippes en gang i løpet av våren. Dette er første gang en utgave av Dragon Quest V slippes i vår del av verden.

Siste fra forsiden