Oppfølgeren til nydelige Ni No Kuni kommer til høsten

Rollespillets lanseringsdato ble avslørt i en ny, magisk trailer.

Mange likte originale Ni No Kuni svært godt, og vi i Gamer.no var intet unntak da vi belønnet det med toppkarakter da det ble lansert i 2013. Vi har lenge visst at en oppfølger er på vei, og i forkant av årets PlayStation-konferanse kunne Sony avsløre at vi ikke trenger å vente så altfor, altfor lenge.

Kattegutten Evan vil spille en viktig rolle i Ni No Kuni II.
Bandai Namco Entertainment

Ni No Kuni II: The Revenant Kingdom lanseres nemlig allerede til høsten, nærmere bestemt 10. november. Spillet dukker da opp på PlayStation 4 og PC.

Historien i oppfølgeren finner sted en stund etter handling i originalspillet, og vil fokusere på gjenoppbyggingen av det magiske kongeriket Ding Dong Dell. Her lever magiske vesener av alle slag side om side, men det er noe ondt som lusker i kulissene. Nøyaktig hva dette er, gjenstår å se.

Det japanske rollespillet utvikles av ringrevene i Level-5 og utnytter seg av den samme, vakre grafikken som forgjengeren. Denne gangen er imidlertid ikke det japanske animasjonsstudioet Studio Ghibli direkte involvert, men animasjonsveteranen Yoshiyuki Momose, fra nettopp Studio Ghibli, bistår likevel med sin ekspertise.

Les alt vi har skrevet om E3 på vår samleside »

Siste fra forsiden