Spillermarkedet

Over 30 norske lag jakter på nye spillere

Det er enklere enn noen gang å finne seg en klubb i de øverste divisjonene av Telenorligaen.

I Spillermarkedet kan lag finne spillere og motsatt.
Gamer.no

Spillermarkedet på Gamer.no er et ressurssenter for spillere som søker et lag å konkurrere med, eller lag og klubber som søker spillere til å fylle spesifikke roller.

Akkurat nå er det 52 spillere som søker et lag og 34 lag som rekrutterer nye medlemmer.

Sjekk ut Spillermarkedet her »

Systemet er enkelt. Dersom du er en spiller velger du først spill, deretter hvilken rolle du foretrekker på laget, hvor god du er og skriver litt om deg selv.

En klubb gjør akkurat de samme valgene på bakgrunn av hva de ser etter. Deretter kan spillere og lag kontakte hverandre i kommentarfeltet knyttet utlysningen.

Størst etterspørsel etter Counter-Strike-spillere

Counter-Strike er det miljøet som har størst behov for spillere, og står for over en tredjedel av alle utlysningene.

Eksempel på hvordan et lag kan fylle ut skjemaet.
Gamer.no

Blant disse finner vi Soon to be ORG som leter etter to stabile og gode «riflere». Dette er et nytt lag som i følge utlysningen legger listen høyt og satser stort. De skal være i dialog med flere organisasjoner om et fremtidig samarbeid, men trenger to spillere først.

Det er mange unge talenter der ute som ønsker å forme et lag for fremtidig satsing. 21-åringen «KennyOGF» har store ambisjoner og søker spillere til Fremtidig Storlag hvor man skal trene fire kvelder i uka. Planen er å delta i Telenorligaen, nettbaserte turneringer og i fremtiden også LAN.

Entertainment Zone Gaming ser etter en trener/innbytter som kan hjelpe dem å nå toppen i norsk e-sport. I sommer skal de delta på turneringene til ESL Open og jobbe seg oppover stigen der, for deretter å begi seg inn i Telenorligaen når høstsesongen starter i august.

Videre finner vi The BamBamss som forteller at de er et seriøst lag med treningstider, servere og alt man skal behøve for å bli en bedre spiller. De har gjort noen bytter i laget og søker derfor to nye spillere.

Yrende liv i League of Legends også

Slik kan man fylle ut skjemaet dersom man er en spiller på jakt etter lag.
Gamer.no
Les også
Forholdet mellom proffspillere og League of Legends-miljøet er fortsatt uhåndterlig

Også i strategispillet League of Legends er det god aktivitet på Spillermarkedet. Vi ser blant annet at Venomous Ducks er på leting etter en ny ADC. De ser etter en som kan delta på faste treninger og nettbaserte turneringer, men også LAN dersom muligheten kommer.

Akademilaget til experiMENTAL eSports står uten spillere og trener. Nå ønsker organisasjonen å bygge opp et nytt slagkraftig lag til sesongstarten i august, og søker derfor spillere i rollen som jungle og support.

TekWeb er en annen kjent organisasjon i det norske e-sportmiljøet. De vil stable på beina et nytt League of Legends-lag. De lover hjelp fra en trener på heltid, og forteller at den overordnede målsettingen for klubben er å finne og utvikle de neste stjernene i internasjonal e-sport. Her kan det med andre ord være muligheter til å ta noen steg for de som har store drømmer.

Overwatch-lag på vei

Om 12 dager slippes endelig fullversjonen av det lagbaserte skytespillet Overwatch. Andreas «Ostehovel» Einvik Solbakken fra experiMENTAL eSports er allerede i gang med å sette sammen et lag som kan gi motstand i en potensiell Telenorliga-turnering. Han ser etter spillere som har erfaring fra Team Fortress 2 og som kan delta på to treninger i uken til å begynne med.

Dette var bare eksempler. Besøk Spillermarkedet for å se alle utlysningene »

Siste fra forsiden