Overnaturlig detektivarbeid

Paranormale mysterier

Rising Star utgir eventyrspillet Lux-Pain i Europa.

DS bygger seg opp som en god maskin for eventyrspill, og nå er nok et håndholdt spill i denne sjangeren på vei til Europa. Rising Star Games har nemlig annonsert at de vil utgi det overnaturlige detektiveventyret Lux-Pain. Her spiller du Atsuki, en ung mann som mister foreldrene under mystiske omstendigheter.

Har du lisens til å drive med det der?

Han finner ut at foreldrenes død skyldes en merkelig parasitt som kalles «Stile», usynlige vesener som tar bolig i menneskets sin og tvinger dem til å begå grusomme handlinger. Atsuki kommer i kontakt med en organisasjon som er viet til å bekjempe denne uvanlige fienden, og får dermed muligheten til å hevne foreldrenes død.

Utstyrt med evnen til å se og fjerne parasittene blir du sendt for å infiltrere en skole hvor folk er i fare for å bli besatt. Du må utforske skolen og omheng på jakt etter ledetråder som kan avdekke dine medelevers livshistorier og hemmeligheter. Hvis du kan hjelpe dem med problemene deres vil du få muligheten til å drive ut parasittene og redde dem fra en uviss skjebne.

Lux-Pain slippes en gang i mars.

Siste fra forsiden