Palworld - spiller mot spiller

Palworld-utvikleren avslørte planer for fremtidig innhold

Lokker blant annet med spiller-mot-spiller-kamper.

Pocketpair

TLDR

  • Palworld har solgt over syv millioner eksemplarer siden lanseringen forrige uke og ligger på andreplass på listen over flest samtidige spillere på Steam.
  • Den store populariteten har skapt uventede utfordringer for utvikler Pocketpair, som fortsatt jobber med serverstabilitet, men også vil introdusere mer innhold etter hvert.
  • Utvikleren har planer om å introdusere spiller-mot-spiller-kamper og mer innhold for erfarne spillere, samt utjevne forskjellene mellom Steam- og Xbox-versjonene av spillet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Palworld fortsetter sin ferd mot verdensherredømme, i hvert fall hva spill angår. «Early access»-spillet har nå solgt over syv millioner eksemplarer siden lanseringen forrige uke. Det ligger også på andreplass på listen over flest samtidige spillere på Steam noensinne – foran Counter-Strike og kun bak PUBG.

Den enorme pågangen har skapt uventede utfordringer for utvikler Pocketpair, som har brukt mye ressurser på stabilisering av spillets servere.

– Salget har overgått utviklerteamets forventninger og vi opplever for tiden mange problemer på grunn av stor trafikk, i tillegg til andre problemer. Vi vil prioritere dette problemet først, og så gå videre for å implementere nye funksjoner i spillet, sa Pocketpair på X (tidligere Twitter).

Se hva fremtiden holder for Palworld.
Pocketpair

Blant målene for fremtiden er introduksjon av spiller-mot-spiller-kamper. Disse vil foregå i to varianter. Den ene byr på tradisjonelle kamper mellom spillere, mens den andre er en arena hvor spilleres Pal-dyr kan kjempe mot hverandre.

Utvikleren har også planer for mer å gjøre for erfarne spillere. Dette vil for eksempel inkludere kamper mot langt større og tøffere fiender, som krever samarbeid mellom flere spillere. Byggesystemet skal også få en overhaling og nye monstre, områder, fiender og teknologier skal komme til.

Forskjellene mellom Steam- og Xbox-versjonene skal også utjevnes. Sistnevnte ligger et stykke bak Steam, med blant annet manglende funksjonalitet og strengere begrensninger på hvor mange spillere som kan spille sammen.

LES OGSÅ: Palworld-sjefen avviser anklager om Pokémon-plagiat »

Siste fra forsiden