Pandasimulator på DS

Populære bjørner i spillform

DS får snart et nytt dyrespill. Denne gangen blir kjæledeggene mer eksotiske en katter og hunder.

Det anerkjente magasinet National Geographic skal for første gang prøve seg på spillmediet. I samarbeid med japanske Namco Bandai jobber de med en pandasimulator som visstnok skal være i samme gate som kjæledyrspillet Nintendogs.

En rolig dag på jobben for Terje og Knut-Åge.

Ifølge Gamespot handler National Geographic Panda om å oppdra pandabjørner fra søt små nøster til store og stilfarene bjørner. Spillet gir deg litt penger hver dag til å kjøpe leketøy og godsaker til pandaene dine. Med disse kan du oppdra pandaene dine til å bli menneskekjære og snille dyr, men pass på at du ikke vanskjøtter dem. Blir de sure og deprimerte kan det hende de stikker av.

I tillegg til å underholde er det meningen at National Geographic Panda skal lære spilleren om pandaer, hvordan de lever, og hvilken farer som truer bestanden. For hver dag du spiller låser du opp nye artikler og bilder fra National Geographic, og etter å ha spilt en stund burde du ha rikelig med pandakunnskaper.

National Geographic Panda blir utgitt mot slutten av året i USA. Namco Bandai har foreløpig ikke sagt noe om en eventuell europeisk lansering.

Siste fra forsiden