Pandora Tomorrow i trykken - demoer på vei

Ubisoft har akkurat kunngjort at Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow har "gone gold". Samtidig har de fortalt at de vil gi ut to demoer til spillet i løpet av de kommende dagene.

Det er PC, Xbox og Game Boy Advance-versjonene av spillet som er gått i trykken nå, så eiere av PS2 og GameCube må smøre seg med litt ekstra tålmodighet før spillet kommer til deres plattformer. PC, GBA og Xbox-versjonene skal etter planen invadere butikkhyllene den 26. mars.

I tillegg har Ubisoft fortalt at de planlegger å gi ut to demoer til spillet innen utgangen av uken. Den første av disse vil være for en spiller, mens den andre (som vil følge få dager etter) vil være for flerspiller. Som kjent inneholder Splinter Cell: Pandora Tomorrow et svært spennende flerspillermodus, der to svært ulike lag må kjempe mot hverandre.

Det ene laget består av spioner med tilgang til alle de spennende høyteknologiske dippeduttene som Sam Fisher har tilgang til, men et svært begrenset våpenarsenal. Det andre laget består av terrorister som er væpnet til tennene, men som samtidig er teknologisk underlegne. Dette betyr at spionene må snike seg frem og bruke deres teknologiske fordel til å unngå å bli oppdaget, mens terroristene må finne og drepe dem ved hjelp av sitt overlegne arsenal.

Flerspiller vil være tilgjengelig både for PC og Xbox (over Xbox Live!). Det er knyttet store forventninger til spillets nytenkende flerspillermodus, og det blir derfor spennende å se om det lever opp til disse. Dette finner vi forhåpentligvis ut innen uken er over.

Siste fra forsiden