Counter-Strike: Global Offensive

Panters tapte mot ukjent lag i nordisk turnering – spillerbytte på vei

De regjerende norske seriemesterne har gått på noen smeller i det siste.

Panters da de spilte som London Conspiracy i finalen av Telenorligaen høsten 2015. Fra venstre: Fredrik «slap» Junbrant, Bjørn «Skurk» Maaren, Pål «Polly» Kammen, Kristoffer «Mystic» Michelsen og Markus «maak» Karlsen.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Gutta i Panters har vist varierende prestasjoner etter at de forlot organisasjonen London Conspiracy i januar. De vant Nemean etter å ha spilt jevnt mot nyopprykkede Tien Len i finalen, og inntil tredje runde i Telenorligaen var de ubeseiret. Søndag glapp det imidlertid for de regjerende seriemesterne da de gikk på et overraskende 2-0-tap i oppgjøret mot Oslo Lions. Lite så ut til å fungere for flaskepanterne i den kampen.

Markus «Maak» Karlsen spiller nå for BX3.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Tirsdag kveld tapte de også mot ukjente Mighty Pokemon i Team Plantronics Challenge Cup. I den kampen spilte Sondre «REAL» Svanevik i stedet for Markus «Maak» Karlsen.

«Maak» er ute

Fredrik «slap» Junbrant er kanskje tilbake hos Panters.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Manager Aleksander Prøis bekrefter overfor Gamer.no at laget er i ferd med å gjøre endringer.

– Jeg kan bekrefte at «Maak» er gått ut av laget, men hvem som kommer inn enda er ikke bekreftet. Vi ønsker å prøve forskjellige løsninger, og «slap» er nok en av de vi ønsker å prøve ut.

Svensken Fredrik «slap» Junbrant var en del av lagoppstillingen da gjengen spilte som London Conspiracy i 2015, men han ble erstattet med Adam «PAINT» Fjellum fra BX3 samtidig som laget ble uavhengige.

Nettsiden Gamermag melder at Maak nå er tatt inn hos BX3, og spilleransvarlig Christian Hagen forteller til Gamer.no at de har en seksmannstropp bestående av «M1kkis», «Hk0n,» «Zyppe», «Kalle», «Maak» og «Phnien». Mye tyder på at sistnevnte kun vil fungere som innbytter.

Både Panters og BX3 er videre i turneringen Komplett Barcraft Experience. Kvartfinaler og semifinaler spilles fredag 11. mars. I tillegg er det nye runder i Telenorligaen lørdag og søndag, så det blir gode muligheter til å se hvilke lagoppstillinger de benytter seg av og hvordan det fungerer.

Siste fra forsiden