Panthera i King of Nordic

Panthera er ukens norske deltaker i King of Nordic

Andredivisjonslaget mener de har det som skal til for å vinne.

Panthera ønsker å vinne kveldens King of Nordic.
Valve/Privat

DETTE ER KING OF NORDIC:

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill.

Fredag kveld starter åttende episode av sesong seks i King of Nordic, og denne gangen er det et norsk andredivisjonslag fra Telenorligaen som deltar. Laget var en av favorittene til å gå hele veien på forhånd, siden mange av de store lagene fokuserer mot siste runde i Telenorligaen, og på Copenhagen Games som er like rundt hjørnet.

Henter inn tvillingbror

DISSE SPILLER FOR PANTHERA:

Vis mer

Håvard «jolietoG» Kristengård
Henrik «neto» Kristengård
Espen «frkz» Gulbrandsen
René «zynthex» Lystad
Fredrik «freddah» Sætherbakken

Spiller for Panthera, Håvard «jolietoG» Kristengård, forteller at kvalifiseringen til ukens sluttspill gikk som forventet. Han legger likevel til at inngangen ble litt annerledes enn laget forventet, da de var nødt til å finne en reservespiller til fredag kveld.

– Kvalifiseringen gikk som forventet. Mange av de bedre lagene i Norge prioriterte andre ting enn King of Nordic denne uka, så vi var vel en favorittene til å kvalifisere oss. Vi har ikke forberedt oss noe særlig frem mot kampene, da vi stiller med en litt annen og mer mikset lagoppstilling. Vi prioriterer Telenorligaen og Copenhagen Games, sier Kristengård.

Laget må stille med reservespiller til kveldens ukesfinale, men har funnet en meget god erstatter for Jon Erik «ztk» Øygarden. Kristengård forteller at de skal spille sammen med hans egen tvillingbror, Henrik «neto» Kristengård.

– Vi har byttet ut «ztk» med «neto», grunnet at «ztk» ikke kunne stille til kveldens kamper.

Håvard «jolietoG» Kristengård gleder seg til ukesfinalen.
Privat

Laget er klare på hvem som blir de største utfordrerne i kveldens kamper, men vet ikke helt hvordan de skal nedkjempe dem. Han mener det beste vil være å stole på egne prestasjoner.

– Danskene er vel de sterkeste i mine øyne. Akkurat hva vi skal gjøre for å slå dem vet jeg ikke, men vi må satse på at alle har dagen på treffsikkerheten, og ta det derifra, mener Kristengård.

Laget reiser til Copenhagen Games om kort tid, og ønsker derfor å bruke pengene i Danmark om de stikker av med seieren i King of Nordic.

– Om vi vinner, vil pengene gå til oppholdet under Copenhagen Games.

– Jeg tror vi har sjansen til å vinne sluttspillet fordi vi har et bra individuelt nivå på alle fem, samt at fire av oss spiller sammen i lag, og vi spiller mye, avslutter Kristengård.

Les også
Norge klare for VM i Hearthstone på BlizzCon

Gamer.no i samarbeid med ESEN og MSI

I samarbeid med ESEN og MSI arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til den sjette sesongen av King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4400 kroner, og vinner man tre uker på rad får man en jackpot på omlag 18 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:00 fredag 31. mars.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden