Patrick Stewart i Demon Stone

Atari har stolt fortalt at Forgotten Realms: Demon Stone vil komme med en historie skrevet av R. A. Salvatore, og at skuespillere som Patrick Stewart og Michael Clarke Duncan vil sørge for stemmene i spillet.

Forgotten Realms: Demon Stone er et tredjepersons actionspill som foregår i det populære Dungeons & Dragons-universet. Spilleren kontrollerer et reisefølge bestående av tre eventyrere: En kampspesialist, en trollmann og en tyv. Dette følget har ved et uhell blandet seg inn i en eldgammel konflikt mellom to demoniske hærer, ved å slippe lederne for begge hærene fri fra et tusenårig fangenskap. Nå er slemmingene i ferd med å rive verden i fillebiter, og spillets helter må ta ansvar for tabben sin og sørge for at det igjen blir fred i Faerun.

Patrick Stewart, kjent fra Star Trek (hvor han spiller Jean-Luc Picard) og X-Men-filmene, får rollen som en eldgammel trollmann med legendarisk kunnskap og makt. Michael Clarke Duncan, som blant annet har spilt i Daredevil, The Green Mile, The Scorpion King og Planet of the Apes, får rollen som lederen av den ene demonhæren, og hans karakter er en blodtørstig kriger fra et en mystisk kaosdimensjon.

Forfatteren R. A. Salvatore er kjent for mange fantasy-tilhengere, og står bak en rekke romaner hvor handlingen foregår i Dungeons & Dragons-universet. Blant bøkene hans nevnes Icewind Dale-trilogien, Dark Elf-trilogien og Demon Wars. Salvatore sine bøker har solgt i nærmere ni millioner eksemplarer til nå, og hans engasjement i Demon Stone-spillet vil forhåpentligvis få gledelige konsekvenser for spillets historie og dialoger.

Forgotten Realms: Demon Stone kommer til PS2 til høsten, og en Xbox-logo på spillets nettsted vitner om at det også vil dukke opp på Microsoft sin konsoll etter en stund (selv om Atari ikke har kunngjort noen Xbox-versjon). For mer informasjon om spillet kan du sjekke det offisielle nettstedet og produktsiden vår.

Siste fra forsiden