Pet Alien til DS

The Game Factory har kunngjort at Pet Alien kommer til Nintendo DS.

Pet Alien er en populær animasjonsfilmserie som følger fem romvesener, nemlig Dinko, Swanky, Gumpers, Flip og Scruffy. Disse har flyttet inn hos unge Tommy Cadle, og som takk for at de får lov til å bo hos ham, har de bestemt seg for å "hjelpe" med ulike ting og tang, noe som vanligvis går litt (eller veldig) galt.

Spillmatiseringen av Pet Alien utvikles av Shin'en, og vil benytte seg av deres egenproduserte 3D-motor (Shin'en har spesialisert seg i å lage 3D-spill for Nintendos håndholdte plattformer). Spillet kommer med over 50 brett som foregår inne i et gigantisk robotromskip, hvor du må bruke de unike egenskapene til hvert av romvesenene for å kjempe og tenke deg til suksess.

Handlingen sees skrått ovenfra, og grafikken og fiendene er inspirert av typiske science-fiction-filmer fra sekstitallet. For å holde variasjonen oppe får vi fem minispill som må spilles ved hjelp av styluspennen, og i tillegg loves vi flere spillmoduser og en opplåsbar jukebox samt et fotogalleri.

Spillet vil lanseres i løpet av andre kvartal 2007, og Henrik Mathiasen fra The Game Factory forteller at de er svært fornøyd over å få muligheten til å gi ut spill basert på denne franchisen. Selskapet ser frem til å gi spillet den samme stilen og humoren serien er kjent for, og produsere et eventyr som kan underholde spillere i alle aldersgrupper.

Siste fra forsiden