Picross og mattekort til DS

Strømmen av hjernetrimspill til DS vil ingen ende ta. Nå kan du se frem til Picross DS fra Nintendo og Genius DS: Equal Cards fra JoWooD.

Nintendo har kunngjort at de vil lansere Picross DS den 11. mai. Spillet er en del av Touch! Generations-serien, som tilbyr raskt og tilgjengelig gameplay for unge og gamle. I spillets hovedmodus er målet å få frem et skjult bilde som dekkes av et ruteark bestående av firkanter og kors. Ved hjelp av stylusen må du fylle fullføre mønstrene for å få avdekket bildet.

Genius DS: Equal Cards

Spillet kommer med 300 nøtter, og vanskeligheten går fra lett til djevelsk. Når du har løst disse, kan du lage dine egne nøtter og dele dem med venner ved hjelp av trådløst nettverk. Du kan også laste ned nye nøtter fra Nintendos nettsted, og det er dessuten mulig å ta del i onlinebaserte konkurranser mot andre spillere.

Picross DS får også en modus der du daglig må løse fem kjappe nøtter, og jo raskere du klarer det, jo flere poeng får du (statistikken lagres selvsagt slik at du kan holde øye med hjernens formstigning). Du får også en rekke små minispill som benytter seg av DS-ens unike funksjoner. Picross DS kommer i salg 11. mai.

Genius DS: Equal Cards er et matematisk hjernetrimspill der du må sortere fargerike tallkort slik at regnestykkene går opp. Spillet skal passe for både unge og gamle, og kommer med fire ulike moduser. Spillet gis ut av JoWooD (under G-Stars-merket), som lover et innovativt og spennende gameplay, og at spillerne skal lære å løse komplekse nøtter for å forbedre hjernekapasiteten sin. Spillet har et enkelt kontrollsystem, og kommer med trådløs flerspiller for to spillere.

Lanseringen av Genius DS: Equal Cards vil finne sted til sommeren.

Siste fra forsiden