Pinball og racing fra Ungarn

Ungarske ASK Homework jobber med det de kaller tidenes flipperspill, samt et spennende racingspill hvor du får kjøre buggyer.

ASK Homework har laget en rekke flipperspill gjennom historien sin, og har blant annet jobbet med eGames, nVidia og Iridion Interactive. Nå har de tenkt å si farvel til sjangeren, men før de gjør det, vil de lansere det de selv kaller det ultimate flipperspllet. Dream Pinball kommer til PC, Xbox og Nintendo DS, og kommer med flott 3D-grafikk, avansert fysikk og en haug ulike brett.

Dessuten lover utviklerne å revolusjonere sjangeren i forhold til flerspiller, og lar opp til fire personer spille mot hverandre over nettverk eller via delt skjerm. ASK forteller at de er i den siste fasen av utviklingen, og at de søker en utgiver. For informasjon og en mengde fargerike skjermbilder kan du besøke spillets produktside hos ASK.

Et annet spill ASK leter etter utgiver for er Buggy: Make, Ride, Win! Dette spillet gir deg, som tittelen indikerer, mulighet til å kjøre heftige små "buggyer" på en haug ville baner fulle av gjørme, busker og trær. Utviklerne skryter av en grafikkmotor som tillater tolv detaljerte kjøretøy samtidig, på baner bygd opp av over 200000 polygoner.

Apropos baner; takket være et avansert men lettfattelig redigeringsverktøy kan du enkelt lage dine egne, som du kan prøvekjøre både i enspiller og i flerspillermodus (for opp til åtte spillere). Spillet kommer med ti forskjellige flerspillertyper, inkludert "capture the flag" og "soccer". For mer informasjon og skjermbilder, kan du besøke spillets produktside hos ASK.

Siste fra forsiden