Pingviner kan da ikke fly?

Eller kan de? Vi finner frem til nye flashspillfavoritter.

Du trodde kanskje vi hadde glemt dem? Men neida, flashspillene hadde bare behov for en liten ferie. Nå som grå skyer henger tungt over himmelen, hva er vel bedre en litt enkel underholdning? Vi har atter igjen gravd fram noen av internetts gullskatter.

Learn to Fly

Pingviner er søte, morsomme, svært intelligente, men også uten muligheten for å fly. Dette er noe som utvilsomt har plaget mange generasjoner med pingviner, men nå er tiden endelig inne for å gjøre noe med saken. Konseptet i dette spillet er svært enkelt, du blir utstyrt med én stk pingvin og en form for hoppbakke. Deretter er det opp til deg å få pingvinen til å fly stadig høyere og lengre. For å hjelpe deg videre mot himmelen kan du kjøpe inn både glidere, raketter og andre godsaker.

Kan pingviner fly? Det blir opp til deg.

Red Remover

Nei, det er ikke snakk om diverse kvinneprodukter her, men et flashspill. Flashspillet har riktignok et anelse suspekt navn, men spillet er likeså et av de bedre gåtespillene der ute. Spillet låner en velbrukt formel, men har krydret det hele med sin egen vri. I Red Remover er poenget å fjerne slemme røde klosser fra brettet, uten at de snille grønne klossene lider samme skjebne. Det hele krydres ved at klossene ofte er plassert oppå hverandre, ergo må du bruke tyngdekraften og de små grå til din fordel.

Har du det til som trengs for å bli en Red Remover?

Castle Crashing the Beard

Vi har alle hatt det, marerittet av et enormt flygende hode med et skjegg som vil drepe deg. Ehm, nettopp. Det er ihvertfall det som er greia i spillet med det fiffige navnet Castle Crashing the Beard. Her må du unngå det livsfarlige skjegget for enhver pris, mens du samtidig må få inn fulltreffere på det flygende hodet. Spillet er kanskje en anelse brutalt vanskelig, men likevel svært underholdende.

Tør du utfordre skjegget?

Straw Hat Samurai

Les også
Uncharted-filmen tar seg kunstneriske friheter

Vi likte alle samuraifilmer når vi var små. Vel, ihvertfall nesten alle. Filmene som inspirerte til mange livsfarlige eksperimenter i lekegrinden har nå endelig nådd flashspillene. I Straw Hat Samurai trer du inn i rollen som navnet tilsier, en stråhatt-kledd Samurai. Her må du bruke musen flittig for å skjære gjennom alskens fiender, mens du jobber deg stadig nærmere mot målet.

Fram med katanasverdet. Her skal solnedgangen bli rød.

The Heist

Pene damer, raske biler og millioner av kroner på bok. Det er noe av hva som venter om du tør påta deg jobben som sjåfør for en forbryterliga. Ingen utfordring er for stor for denne banden, men jo dristigere brekk, desto hissigere blir politiet. Jobben din er å dundre ned motorveien i 200 km/t mens du kjører slalåm mellom rushtrafikk og politibiler. Høres enkelt ut, ikke sant? Etterhvert som pengene triller inn kan du utstyre bilen din med diverse leketøy som forhåpentligvis gjør jobben din lettere, men pass på, krasjer du bilen blir det mindre penger rundt bordet innen dagen er omme.

Har du det som trengs for å bli en fryktløs "Wheel man"? The Heist setter deg på prøve.

Siste fra forsiden