Pirates of the Caribbean utsatt til høsten

Fra E3 i år publiserte vi en sniktitt på det kommende piratspillet Pirates of the Caribbean fra Bethesda Softworks. På det tidspunktet ble vi opplyst om at lanseringen var nær forestående, både for PC- og Xbox-versjonen.

Nå melder Ubi Soft Enterainment - som skal distribuere spillet i Europa, at en av sommerens store filmer ikke kommer som spill før sent i august.

Pirates of the Caribbean er navnet på det tidligere annonserte spillet Sea Dogs 2. Utviklerne byttet rett og slett navn, og valgte å tilpasse historien til filmen. Pirats of the Caribbean finner sted i det 17. århundre. I motsetning til det første Sea Dogs-spillet, kan du gå på land i Pirates of the Caribbean. Det vil si at du kan bevege deg utenfor bygrensene og inn i jungelen. Kanskje finner du grotter som skjuler edle skatter? Eller kanskje er alt du finner trøbbel og bråk? Det finnes et kampsystem på land, og ingen piratspill er komplett uten muligheten til å skyte og fekte. Sistnevnte kan du også gjøre på havet, eller rettere sagt når du har bordet fiendens skip. Da skal du kjempe mot kapteinen.

For mer informasjon rundt dette spillet, kan dere lese vår sniktitt fra E3-visningen. Der finner dere også flere skjermbilder.

Siste fra forsiden