Plagsomt hull i Modern Warfare 2

Men utviklerne lover at en større oppdatering vil komme snart.

Til tross for mye rabalder i forkant av lanseringen, seilte Modern Warfare 2 likevel inn til pallplassering som et av historiens mest solgte spill. Attpåtil mottok spillet generelt svært gode kritikker, og også vi lot oss imponere.

Men alt har ikke vært, og er ikke, gull og grønne skoger. Diverse fora har helt siden spillets lansering flommet over av diverse kritikk mot spillets flerspiller-del. Gjengangere er stort sett kritikk rettet mot spillets balansering og brett. Eksempelvis må de velkjente "dobbelthaglene" tåle mye kritikk, det er nemlig ikke alle som ser humoren i å få fem-og-tredve doser finkornet bly plantet i skinkene hvert tredevte sekund.

Dette blir dessverre peanøtter i forhold til siste problem som har oppstått. Noen svært kreative spillere har nemlig oppdaget hvordan man kan gjøre seg selv til en svært effektiv selvmordsbomber: Ved hjelp av diverse triksing med kontrollene og utvalgte "perks" kan spillere gjøre seg om til bomber som eksploderer med voldsom kraft så fort man dør. Dette er noe som ført til at stadig flere runder preges av spillere som springer mot horden og eksploderer, med svært kjedelig resultat for de som spiller hederlig.

Feilen er faktisk såpass alvorlig og nå også ofte brukt, at Microsoft nå har begynt å bannlyse alle Xbox Live-spillere som benytter seg av feilen. Altså kan det straffe seg hardt å eksperimentere for mye.

Heldigvis har utviklerne lovet at feilen skal fikses som en del av en tidligere annonsert større oppdatering. Foreløpig vet vi svært lite om hvilke andre endringer oppdateringen vil gjøre, men utviklerne har lovet at den vil adressere flere punkt som er forespurt av spillerne.

(Kilder: CVG.com, playstationuniversity.com)

Siste fra forsiden