Playboy: The Mansion

Den forrige videoen av Playboy: The Mansion ble av en eller annen grunn svært populær blant Gamer.no sine lesere. Nå er den offisielle E3-videoen her, og den blir nok neppe mindre populær.

Denne videoen ble brukt til å reklamere for spillet på årets E3-messe, og nå er den tilgjengelig for alle. Kort fortalt viser den mye flørting, en rekke lekre damer med store pupper og små bikinier, og noe merkelig som foregår i en busk. Vi kan ikke helt se hva det er. Uansett, videoen inneholder ingen eksplisitte detaljer, og er således helt trygg å laste ned.

Playboy: The Mansion ser ut til å bli en rimelig unik blanding av The Sims og et Tycoon-spill. Her får du sjansen til å bygge din egen Playboy-villa, arrangere fester for å knytte sosiale forbindelser og sørge for at villaen generelt er et godt sted å være. I tillegg må du sørge for at bladet Playboy selger godt, ved å passe på at det får nok spennende stoff til at folk kjøper det. Blant dette stoffet finner vi naturligvis den typen bilder de fleste av oss forbinder med bladet, og her får du mulighet til å selv ta kontroll over kameraet, for å sikre kvaliteten på bildene.

Spillet, som er i full 3D, tilbyr fri kamerakontroll og en realistisk gjengivelse av Playboy-villaen og områdene rundt den. I tillegg til å kunne spille et fritt spill hvor du selv setter målene dine vil du kunne spille en kampanje som forteller historien om Hugh Heffner og Playboy-villaen sin ferd mot berømmelse.

E3-videoen er på 28 MB, varer i cirka ett og et halvt minutt, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden