Prologue

Playerunknowns neste spill er ikke et skytespill

– Prologue er det første steget inn i en ny verden for oss.

Playerunknown Productions

Brendan «Playerunknown» Greene og resten av studioet Playerunknown Productions, avduket nylig det kommende spillet Prologue. Ved siden av en kort og lite informativ teaser-video hadde teamet riktignok ikke mange detaljene å dele, og inntil videre er det akkurat sånn Greene vil ha det.

Dette er alt vi har sett av Prologue til nå. (Video: Playerunknown Productions)

I et intervju med Forbes holdt spillsjefen igjen kortene tett til brystet. Han kunne imidlertid si én ting klinkende klart; dette er ikke PUBG 2. Faktisk er det ikke et skytespill i det hele tatt, men begynnelsen på noe helt nytt.

– Dette er det første steget på en reise for meg. Vi har opprettet studioet, og satt et mål om å eksperimentere med ny teknologi. Nå tar vi det første steget mot å bygge nye teknologier og Prologue er det første steget inn i en ny verden for oss, forklarte Greene.

Mangfoldig team

Mens detaljene om spillet uteblir, viser detaljene om selve studioet at Playerunknown Productions mener alvor om innovasjon. Blant de 25 ansatte Greene har hentet inn finner vi en kjernefysiker og en med dobbel doktorgrad i kunstig intelligens.

Sammen skal gjengen jobbe med Prologue, som altså bare er begynnelsen på større og bedre ting i fremtiden. Akkurat det med størrelse er viktig for Greene, som forteller at han drømmer om å skape gigantiske verdener for mange spillere å utforske.

– En av drømmene mine er å skape omfattende verdener. Hundrevis av kilometer ganger hundrevis av kilometer, med tusenvis av spillere, og dette er enormt vanskelige problemer å løse.

Hvordan Playerunknown Productions planlegger å løse problemene får vi kanskje en første pekepinn på i Prologue. Når vi kan vente spillet er imidlertid uvisst, da detaljer om lansering er blant hemmelighetene som Greene har valgt å holde på.

Les også: Dead Space-sjefen skal lage historiedrevet PUBG-spill »

Siste fra forsiden