PUBG - Striking Distance

Dead Space-sjefen skal lage historiedrevet PUBG-spill

Utforsker mulighetene utenfor battle royale-sjangeren.

Playerunknown's Battlegrounds er kjent for mye rart, men ingen vil beskylde battle royale-spillet for å by på en interessant verden med en spennende historie. Det skal imidlertid snart endre seg, da PUBG Corp. har bestemt seg for å utvide det såkalte «PUBG-universet».

Kanskje får vi snøskuterrally på Vikendi.
PUBG Corp.

Onsdag dro utvikleren sløret av et nytt studio, kalt Striking Distance, som skal ta på seg jobben med å lage et historiedrevet eventyr satt i PUBG-verdenen. Prosjektet er foreløpig kun i oppstartsfasen, og hvordan opplevelsen vil se ut er vanskelig å spå. Kanskje får man ta på seg jobben med å plukke opp bokser og sette ut nytt utstyr til hver battle royale-kamp?

Ledes av Dead Space-skaperen

Det vi vet er at mannen som får i oppgave å lede opplegget er Glen Schofield. Utviklerveteranen har blant annet fartstid fra Visceral Games, der han var med å skape Dead Space, før han ble med å grunnlegge Sledgehammer Games og jobbet med flere Call of Duty-spill.

I kunngjøringsvideoen for Striking DIstance, som du kan se øverst i artikkelen, fortalte Schofield at han gleder seg til å ta fatt på muligheten studioet nå står overfor.

– Med friheten til å utforske PUBG-universet er jeg svært spent på de mange mulighetene, som etter vår oppfatning ligger utenfor battle royale-sjangeren, sa Schofield og avslørte at det første punktet på agendaen blir å samle sammen teamet som skal snekre sammen det kommende spillet.

Hva slags historie kan du tenke deg å utforske i PUBG-universet?
Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Siste fra forsiden