PlayStation 5 - oppdatering

PlayStation 5 har fått 1440p-støtte og bedre organisering av spillbiblioteket

Ny systemoppdatering ute nå.

Sony rullet onsdag ut en ny oppdatering for PlayStation 5. Denne inkluderer blant annet støtte for 1440p-oppløsning, som har vært etterspurt blant fans i lengre tid.

PlayStation 5 har fått bedre organisering for spillene dine.
Sony

Omsider får spillere også en bedre løsning for å organisere spillbiblioteket sitt skikkelig. Ved å opprette mapper – kalt gamelists – kan du for eksempel gruppere spill du holder på med nå eller spill du spiller med venner. Du kan ha opptil 15 gamelists, med 100 spill i hver mappe.

For lydentusiastene har Sonys teknikere slengt inn muligheten til å enkelt sammenligne stereolyd og 3D-lyd. Det har også blitt lettere å fortsette aktiviteter du holdt på med i et spill, med en ny «Resume Activity»-knapp som raskere lar deg komme tilbake til oppdrag eller andre sysler når du fyrer opp spillet.

Diverse sosiale funksjoner kommer også til. For eksempel kan man enklere bli med i spilløkten til venner når man åpner en gruppe, eller man kan be vennen om å dele spillskjermen sin så du kan få se hva de holder på med.

Sony ramset også opp et par funksjoner som vil introduseres i en fremtidig oppdatering. Her kommer for eksempel stemmestyrte søk via YouTube-appen og en skikkelig overhaling av PS App for mobil.

LES OGSÅ: PlayStation 5 blir dyrere – Sony setter opp prisen »

Siste fra forsiden