PlayStation Plus

PlayStation skal angivelig lansere egen Game Pass-variant til våren

Kombinerer PlayStation Plus og PlayStation Now i ny abonnementsløsning.

PlayStation Plus skal visstnok overhales for å bli mer som Xbox Game Pass.
Sony

Gitt all suksessen Microsoft har hatt med sin abonnementsordning Xbox Game Pass, har mange lurt på når Sony ville følge opp med et lignende tilbud. Nå ser det ut til at det er på vei, i hvert fall om vi kan tro en ny rapport fra Bloomberg.

PlayStation Now bakes inn i det nye PlayStation Plus-tilbudet.
Sony

Ifølge nettstedet har Sony konkrete planer om å lansere en ny abonnementsløsning for både PlayStation 4 og PlayStation 5. Abonnementet kombinerer de to eksisterende tilbudene PlayStation Plus og PlayStation Now, og gir spillere tilgang på både spilling på nett og et bibliotek med klassiske PlayStation-titler.

Enn så lenge går den nye ordningen under det foreløpige navnet Spartacus. Etter det Bloomberg erfarer vil abonnementet riktignok lanseres som PlayStation Plus, mens PlayStation Now-navnet forsvinner.

Ved lansering vil nye PlayStation Plus ha tre forskjellige nivåer til ulik pris. Det første nivået gir spillere alle fordelene fra dagens PlayStation Plus – det vil si, muligheten til å spille på nett og et knippe gratis spill hver måned.

Nivå nummer to inkluderer en bråte PlayStation 4-spill, og etter hvert også PlayStation 5-spill. Her vil tilbudet skille seg noe fra Xbox Game Pass, ettersom Sony tilsynelatende ikke vil inkludere nylanseringer i abonnementet.

Det dyreste nivået gir spillere tilgang på omfattende demoer til nye spill, samt strømming av spill så du slipper å installere dem på konsollen. I tillegg inkluderer det tredje nivået tilgang på klassiske spill fra PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, og PlayStation Portable.

Kilder som har snakket med Bloomberg forteller at nye PlayStation Plus skal lanseres i løpet av våren 2022, men en mer nøyaktig dato er ikke fastsatt. Sony har foreløpig ikke kommentert ryktene.

LES OGSÅ: Dette er spillene du får med Xbox Live Gold og PlayStation Plus i desember »

Siste fra forsiden