PlayStation-turneringene utsettes

PSN må vedlikeholdes, så første runde blir i morgen.

Etter en lang periode med ondsinnede hacker-angrep og påfølgende forsøk på å verne mot fremtidige slike har Sony sett seg nødt til å ta ned sitt nettverk PlayStation Network i lange tider. De har riktignok lovet å få alle tjenester tilbake i full funksjon innen slutten av uken, men det oppstår litt hikking før den tid.

Vi hadde opprinnelig tenkt å avholde første runde av de utsatte PlayStation 3-turneringene i FIFA 11 og Gran Turismo 5 i dag, men nå melder Sony om at det blir rutinemessig vedlikehold av nettverket deres fra 16:30 i kveld til 07:00 torsdag natt. Det vil si at vi nok en gang ser oss nødt til å utsette disse to turneringene.

I stedet blir første runde i disse to spillene fra i morgen av. Det vil si at første kvalifiseringsrunde avholdes torsdag 2. juni klokken 20:00. Deretter blir det nye sjanser til å kvalifisere seg, både for tidligere utslåtte og helt nye spillere, hver kveld frem til torsdag 9. juni.

Vi beklager at det har blitt stadige utsettelser av turneringene i disse spillene, selv om de har skjedd på grunn av hendelser utenfor vår makt. Det er likevel mye spennende å gjøre mens man venter på å få konkurrere i FIFA og Gran Turismo. Våre samarbeidspartnere har to dagskonkurranser i kveld, og tilbyr samtidig en rekke spillservere til ulike PC-spill.

Les også: Mange spennende aktiviteter

Om du fortsatt ikke har registrert deg så er det også nok av tid til å gjøre det.

Trykk her for å registrere deg

Siste fra forsiden