Pokémon Masters

Pokémon Masters lar deg kjempe mot kjente trenere fra seriens historie

The Pokémon Company har også kunngjort et Detective Pikachu-spill for Switch.

The Pokémon Company

The Pokémon Company stilte med en rekke nyheter under nattens store Pokémon-pressekonferanse. Selskapet kunngjorde blant annet Pokémon Sleep – som du spiller mens du sover – men mer tradisjonelle spill sto også på menyen.

Ett av dem går under navnet Pokémon Masters, et spill for iOS og Android som skal lanseres senere i år. Spillet gjenforener spillere med samtlige trenere de har møtt på sine reiser gjennom Pokémon-spillenes historie, inkludert kjente fjes som Misty, Brock, Red og Blue.

Basert på en kort trailer som ble vist under pressekonferansen, vil spillere kjempe både med og mot disse i turbaserte kamper. Videoen viste glimt av en kamp mellom to lag på tre trenere, men hvorvidt dette blir standardkonfigurasjonen for kampene er foreløpig uvisst.

Det opprinnelige Detective Pikachu-spillet ble lansert på 3DS i 2018, og nå kommer fortsettelsen til Switch.
The Pokémon Company

Detective Pikachu til Switch

Videre bekreftet The Pokémon Company at et nytt spill om Detective Pikachu er på vei til Nintendo Switch. Detaljene om prosjektet er fortsatt veldig vage, men det skal i hvert fall runde av historien som begynte med det opprinnelige Detective PIkachu – 3DS-spillet lansert i 2018 her i vesten.

Den lille detektiven har ellers gjort seg bemerket nylig for sin rolle i kinofilmen kalt nettopp Detective PIkachu. Filmen ble en stor kommersiell suksess, men til tross for både humor og sjarm lot ikke vår anmelder seg overbevise helt.

To skikkelige Pokémon-rollespill er også på vei:
Sword og Shield kommer til Switch senere i år »

Siste fra forsiden