Pokémon Sleep

Snart skal vi få spille Pokémon i søvne

Pokémon Sleep lanseres neste år.

The Pokémon Company

Pokémon-jakt er en aktivitet vi stort sett forbinder med det å være våken, men snart blir det andre boller. Via en pressekonferanse natt til onsdag kunngjorde The Pokémon Company nemlig Pokémon Sleep, et mobilspill du spiller mens du sover.

Pokémon Sleep vil forvandle nattesøvnen din til en treningsøkt for Pokémon.
The Pokémon Company

Ved hjelp av en ny dings kalt Pokémon GO Plus Plus (nei, du ser ikke dobbelt) skal Pokémon Sleep spore hvor lenge du sover. Antallet søvntimer overføres til telefonen din via Bluetooth, og når du våkner får du se resultatene i spillet.

Akkurat hvordan det skal fungere har selskapet riktignok ikke avslørt, men målet er at spillere skal «glede seg til å våkne hver dag». Pokémon Sleep utvikles av studioet Select Button, og vil etter planen lanseres i løpet av 2020.

The Pokémon Company fortalte også at det jobber med både Nintendo og Pokémon GO-utvikler Niantic om andre måter å spille mens man sover. Hvilke planer som er underveis fikk vi imidlertid heller ikke vite noe om.

Som siste post på søvnprogrammet kunngjorde selskapet også at sovende Snorlaxer, en spesiell variant av den søvnige Pokémonen, nå er tilgjengelig i Pokémon GO i en begrenset periode.

Nye monstre er tilgjengelig i Pokémon GO.
I tillegg kan du nå utvikle nye typer monstre »

Siste fra forsiden