Pokémon GO

En ny pulje med monstre inntar Pokémon GO

Niantic har også introdusert nye «lures», som lar deg utvikle enkelte Pokémon.

Niantic

Pokémon GO-spillere kan nå finne enda flere monstre ute i verden og ved å klekke egg. Det melder spillets utvikler, Niantic Labs, på sine nettsider.

Det er nye Pokémon fra den såkalte SInnoh-regionen som har tatt turen over til mobilspillet. Blant disse finner man Cherubi, Gible, Hippopotas og en rekke andre, forteller utvikleren.

Nye «lures»

Ved siden av monstrene, og ett og annet nytt angrep til bruk i kamp, bringer Pokémon GOs nyeste oppdatering en overhaling til spillets agn – bedre kjent som «lure modules».

Nye «lure modules» tiltrekker bestemte Pokémon-typer og åpner i tillegg for utvikling av enkelte monstre.
Niantic

De tre nye agntypene heter Glacial, Mossy og Magnetic, og er hver designet for å tiltrekke seg ulike typer monstre. Glacial tiltrekker vann- og is-Pokémon, Mossy er for insekt-, gress- og gift-Pokémon og Magnetic funker best for elektrisitet-, stål- og stein-Pokémon.

Ved siden av den tradisjonelle bruken, kan slike lures også brukes til å utvikle enkelte monstre. Ved å spinne et PokéStop med riktig lure aktivert, får du muligheten til å utvikle for eksempel Nosepass og Magneton, samt de nye Eevee-formene Glaceon og Leafeon.

I første omgang er de nye agntypene kun tilgjengelige via spillets butikk, for 200 mynter hver – tilsvarende 15-20 kroner. I fremtiden vil man riktignok kunne tjene disse ved å gjennomføre spesielle oppgaver i spillet, lover Niantic.

Pokémon GO-utvikleren lager også et Harry Potter-spill.
Vi har imidlertid ikke latt oss imponere av Wizards Unite »

Siste fra forsiden