Pokémon GO

Pokémon GO gir mer hjelp til spillere som holder seg hjemme

Niantic Labs

Forrige uke introduserte Niantic en rekke tiltak i Pokémon GO, beregnet for å gjøre spillet mer tilgjengelig for de som sitter hjemme i korona-karantene. Utvikleren har imidlertid registrert at endringene ikke helt har strukket til, og nå trår teamet til igjen.

Poké-baller og gaver

Pokémon GO.
Niantic Labs

Ettersom spillere ikke kommer seg ut til PokéStop har de også begynt å gå tom for Poké-baller. Derfor har Niantic lansert et nytt midlertidig tilbud i spillets butikk, som gir deg 100 Poké-baller for bare én PokéCoin.

Tilbudet føyer seg til den allerede eksisterende pakken med 30 Incense for én PokéCoin. Begge tilbudene varer frem til 30. mars, når Niantic vil lansere en ny billigpakke med hittil ubekreftet innhold.

Videre gjør utvikleren endringer til måten gaver fungerer i Pokémon GO. Spillere kan nå bære opptil 20 gaver av gangen, og begrensningen på gaver man kan åpne hver dag løftes til 30.

Gaver vil nå inneholde flere Poké-baller enn vanlig, som kan hjelpe på for spillere som har tømt lagrene sine. For å få gaver man kan sende til venner er man riktignok fortsatt nødt til å besøke et PokéStop, som igjen kan bli et problem for de som ikke har et stopp i nærheten.

Til slutt lover Niantic tredobbel økning i Stardust og erfaringspoeng når spillere fanger sin første Pokémon for dagen. Dette, sammen med gaveendringene blir værende i spillet frem til utvikleren bestemmer at de ikke lenger er nødvendige.

Les også: World of Warcraft gir nå spillere dobbelt så mange erfaringspoeng »

Siste fra forsiden